Obnovení provozu ordinace od 20.4.2020

Ordinace již začíná postupně nabíhat na „normální“ režim v těchto ordinačních hodinách:

➡️ 6:30 - 7:30 odběry objednaných 
➡️ 7:30 - 14:00 vyšetřování objednaných pacientů


‼️ vše ale pouze pro předem objednané pacienty ‼️

Pacient bez předchozího objednání nebude ošetřen.

Od 20.4. zahajujeme provádění dispenzárních prohlídek u pacientů s chronickým onemocněním (vysokým tlak, cukrovka, vysoký cholesterol, kontroly INR atd), a to v předem vymezených hodinách tak, aby nedošlo mísení zdravých a nemocných pacientů.

V případě akutních potíží se lze také již běžně domluvit na osobním vyšetření – vždy na určitou hodinu a opět pouze po předchozí domluvě. 

NEPLATÍ pro tyto osoby: osoby s respiračním onemocněním jako je suchý kašel, teplota nad 37,5 st. C, dušnost, porucha chuti či čichu a pro osoby po návratu ze zahraničí, nebo po kontaktu s COVID-19 pozitivním člověkem, prosím 
– v žádném případě nechoďte OSOBNĚ do ordinace k nám, či k jinému lékaři (například na interní či infekční oddělení), nejezděte nikam MHD ani TAXI službou, ale kontaktuje buď naši ordinaci telefonicky, nebo 1212, či Krajskou hygienickou – my Vám vystavíme ePN či nařídíme karanténu a po zhodnocení všech okolností Vás můžeme poslat přímo na testy na COVID-19 na odběrové místo (a to buď v odběrovém centru, nebo v domácím prostředí).

  • Prohlídky pro posudkové účely jako jsou ŘP, zbrojní průkazy, pracovně lékařské prohlídky - do odvolání neprovádíme. 
  • Čekárna i nadále zůstává uzavřená a budeme pouštět pacienty vždy po jednom tak, aby se v čekárně nesešlo více jak 3 osoby najednou (přicházející, čekající a odcházející). Musíme zabránit nekontrolovanému hromadění pacientů v čekárně, i kdyby jste měli zavolat hodinu před tím, než plánujete přijít, musíme o Vás vědět!
  •  Stále jsme schopni v indikovaných případech „na dálku“ poslat chronicky užívané léky, případně vystavit ePN apod.